Camper erfaring gennem årene: Fra telt til Camplet Passion

Camper erfaring gennem årene: Fra telt til Camplet Passion

Vi har camperet gennem en del år efterhånden. Vi startede med i et fint telt, vi købte på et rest salg i Aldi til 100 kr.

Vi startede meget spartansk med helt billige klapstole og et campingbord vi havde arvet. Så med kreativitet og ganske få midler kom vi i gang og det har udviklet sig derfra.

Vi havde derefter et par år, hvor vi var fastliggere på to forskellige campingpladser i ældre campingvogne.

Vi måtte dog erkende, at det ikke var os. Det var generelt hyggeligt, men også stressende. Vi følte vi havde en ekstra have og det tog meget af glæden, og valgte efter 3 år at stoppe som fastliggere.

Tilbage til begyndelsen

Vi vendte herefter retur til den camping form det startede med. Nemlig telt. Denne gang i et Outwell telt med fast bund og god ståhøjde. Teltet var dog en anelse for lille til os. Vi syntes der manglede udluftnings muligheder, da det kun kunne åbnes i enden, så temperaturen indeni teltet kunne blive høj i løbet af dagen. Derfor besluttede vi os for at sælge det, og solgte det derfor igen efter en enkelt uges ferie.

Herefter havde vi et på rigtig dejlige år i vores elskede Outwell tunnel telt. Lækkert stort og rummeligt telt med masser af plads. Så med trailer bag på bilen, drog vi afsted ud i det danske land.

Jomfruturen gik til Fanø, hvor teltets holdbarhed i stormvejr blev testet. Og stor ros til Outwell. Det holder selv med en god brise på 26 m/s.

Vi har løbende opgraderet vores udstyr og ladet os inspirere af andre, som også har været ret fascineret af luft-telte. Da lejligheden bød sig for et godt tilbud på et lækkert luft-telt fra Outwell. Ja så slog vi i foråret 2020 til og satte om til luft-telt.

Et fantastisk telt vi har været rigtig glade for.

Gennem alle år, har vi sideløbende talt om Camp-let, men det har været en for stor investering. Har heller ikke været vild med at købe brugt, fordi vi ikke vidste hvordan teltdugen har været behandlet.

I vinteren 2021 slog vores liv en knude, som gav os muligheden for at sadle om og købe en helt ny Camp-let. Så det gjorde vi.

Og ja her er vi så nu. Det er det bedste vi har gjort. Jeg elsker vores Camp-let Passion, som allerede har givet os fantastiske stunder og forhåbentlig bliver ved med det gennem de næste mange år.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner