Lækre Camping Opskrifter til Begrænset Køkkenplads | Inspiration og Nemme Retter

Lækre Camping Opskrifter til Begrænset Køkkenplads | Inspiration og Nemme Retter

For min familie og jeg, er en stor del af camping også det at lave mad. Friheden til selv at vælge, om vi selv laver mad i og omkring camp-letten eller vi tager ud og spiser. Når vi rejser er det som regel en god blanding af begge dele. Hvordan finder vi så frem til de restauranter og caféer som vi vælger af spise på? Ja det er en helt anden historie og den får du i et senere oplæg, hvor jeg vil fortælle om hvordan vi anvender Google Maps når vi planlægger vores rejser.

Det kan være en udfordring, at finde frem til opskrifter, som er velegnede at kokkerer i et camping køkken. Om det er i teltet, camp-letten eller campingvognen, er pladsen ofte langt mere begrænset og der er ofte kun få kogeblus at gøre godt med. Campingmad skal ofte kunne laves på en til to gryder, eller i kombination med en grill. Vi har på på siden GREJ hvor vi gennemgår vores grej, herunder køkkenudstyr, som vi synes gør det langt nemmere.
Især når man rejser ned ud i Europa, er køkkenerne på campingpladserne ofte meget små eller ikke eksisterende. og slet ikke som vi er vandt til fra de danske campingpladser.
Derfor er man langt mere afhængig af sit eget medbragte udstyr.

Herunder finder du link til opskrifter på lækre retter, som er særlig velregnede til camping. Håber at du vil finde inspiration og se, at hjemmelavet camping mad, både er spændende og nemt at gå til. Klik på den enkelte opskrift for at se den.

Opskrifter

Aktuelt er denne side under udbygning og der vil løbende komme opskrifter til. Jeg prioriterer at lave dem og vise jer billeder hvor de er lavet på et camping køkken, da det er langt mere autentisk, fremfor jeg laver og tager billeder i mit store køkken hjemme. Så derfor tager processen lidt tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner