Hr og Fru Kreativ’s Rejseeventyr: En Guide til Sommerferier i Europa

Hr og Fru Kreativ’s Rejseeventyr: En Guide til Sommerferier i Europa

Vores rejse som campister er startet i Danmark og vi har de første mange år som campister, camperet mange forskellige steder her i Danmark. Det har særligt været mig, Fru Kreativ som har været modstander af at kører længere væk, jeg har virkelig væres bekymret for at skulle køre SÅÅ langt, og troet at det ville blive frygteligt med ungerne bag i bilen. I 2019 mødte vi et par (som siden er blevet nogle af vores bedste venner), som kørte meget syd på. Og ja resten er historie som man siger.

Det startede med…..

I 2022 spændte vi for første gang campletten bag på og kørte mod Tjekkiet og Ungarn. Vi startede med, at koble os på vores venner og nød godt af deres viden og knowhow. Det blev en fantastisk oplevelse, og det gav os blod på tanden, vi ville have mere. Det er så fedt at se Europa på den måde og du er fri til at køre hvorhen du vil.

Det er blevet til to år hvor vi er rejst mod øst til Tjekkiet og Ungarn. Vi har bl.a. besøgt Prag og Balatonsøen i Ungarn.

Polarsteps

Jeg fortæller om vores rejser til Tjekkiet og Ungarn via Polarsteps (elsker den app, og nej det er IKKE reklame) Du kan læse og se billeder fra vores ferie i 20222 og 2023 via linkene nedenfor.

I år går Turen Vest over til Normandiet i Frankrig og derefter videre til Cornwall i Englang. En forhåbentlig spændende og oplevelsesrig tur venter os, når vi spænder Letten på bilen og drager mod vest. Du kan følge vores tur via vores Vlog på Youtube og på Polarsteps. Du finder link til begge her:

Hvor går din ferie hen i år? Hvilke bekymringer har du haft, før i tog springet? Eller hvad holder dig fra at tage springet? Fortæl os det i kommentaren.

Cookie-samtykke med Real Cookie Banner