Denne opskrift er en af vores favoritter, fordi alt laves i én pande, og det smager fantastisk. Masser af smag, cremet konsistens og nemt at justere, hvis du vil have den stærkere eller tilsætte ekstra grønt.
Ret Hovedret
Køkken Amerikansk
Keyword Cadac paellapande,, cajun, campingmad, familievenlig campingmad, hurtig campingmad, nem aftensmad, nem campingmad, one pot, one-pot med ris, pølsegryde, røget pølse
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 20 minutterminutter
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Fru Kreativ
Ingredienser
2peberfrugterskåret i tern
½gul løghakket
3,5dlhurtigkogende risfx Uncle Ben’s parboiled
200grevet cheddarost
Sådan gør du
Varm Cadac Paella-panden op på gasblus.
Svits løg og peberfrugter sammen med pølsen, til grøntsagerne er bløde, og pølsen får stegeskorpe.
Tilsæt Cajun-krydderi og flydende hvidløg. Rør godt rundt.
Hæld vand og fløde i, og smuldr bouillonterningen i. Rør til den er opløst.
Kom ris i og bring det hele i kog.
Når det koger, skru ned, læg låg (eller dæk med stanniol), og lad det simre i ca. 10-12 minutter, til risene har suget væsken.
Sluk for varmen, rør osten i, til det hele bliver cremet.
Lad retten trække et par minutter — klar til servering.
Noter
Denne ret kan tilpasses, så den bliver stærkere eller mildere alt efter smag. Du kan forberede grøntsager og pølse hjemmefra og opbevare dem i poser i køleboksen — så går det lynhurtigt på campingpladsen.Hvis du vil have ekstra grønt, kan du tilsætte fx majs, grønne bønner eller broccoli. Retten er lavet i Cadac Paella-pande, men kan også laves i en almindelig stor gryde eller pande.Dette er ikke reklame — panden er min egen investering, og jeg deler kun, fordi jeg er glad for den.