Go Back

Chicken Cashew opskrift

Sprød og lækker chicken cashew opskrift — perfekt som campingmad. Nem at lave, fyldt med smag, farverige grøntsager og sprøde cashewnødder. En asiatisk inspireret ret, der imponerer hele campingpladsen.
Ret Hovedret
Køkken Kinesisk
Keyword asiatisk mad på camping, cashewnødder, chicken cashew, kylling, kylling opskrift, nem campingmad
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Servings 45 personer
Author Fru Kreativ

Ingredienser

Kylling

  • 600 g kylling gerne bryst- el. lårfilet
  • 4 store spsk majsstivelse
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • Olie til stegning

Grønt og nødder

  • 3 peberfrugter
  • 1 stor gulerod i skiver
  • 1 stort løg i både
  • 1 rød Chilli finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 dl usaltede cashewnødder

Sauce

  • 4 spsk mørk Soya
  • 4 spsk østers sauce
  • 2 spsk sød chili sauce
  • 1,5 -2 dl kyllinge fond
  • 2 tsk sukker

Sådan gør du

  • Vend kyllingestykkerne i majsstivelse, bagepulver og salt. Lad det trække i 5-10 minutter.
  • Varm rigeligt olie op på en pande eller wok. Steg kyllingestykkerne sprøde og gyldne, og læg dem på fedtsugende papir.
  • Rist cashewnødderne på en tør pande, så de får ekstra smag og sprødhed.
  • Lynsteg hvidløg og frisk chili i lidt olie. Tilsæt løg, gulerod og peberfrugter. Steg hurtigt, så de stadig har bid og sprødhed.
  • Hæld saucen i panden, og kog kort op, til den tykner let.
  • Vend kylling og cashewnødder i, og rør godt rundt, så alt bliver dækket af sauce.
  • Server straks med dampet jasminris.

Noter

Hvis man er på camping og måske kun har ét blus, kan tilberedningstiden blive lidt længere (fx 25–30 minutter)