Go Back

Klassiske hollandske pandekager

Disse pandekager er lidt tykkere end crêpes, men tyndere end danske. Perfekte til at tilføje fyld direkte på panden – præcis som i Holland.
Ret Hovedret
Køkken Hollandske
Keyword nem aftensmad, nem campingmad
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Servings 8 Stk
Author Fru Kreativ

Ingredienser

  • 125 g Hvedemel
  • 125 g Boghvedemel
  • 2 æg
  • 500 ml mælk
  • 1 tsk salt
  • 25 g smør

Sådan gør du

  • Pisk alle ingredienser sammen til en glat dej og lad den hvile 30 minutter.
  • Varm panden op og pensl med olie eller smør.
  • Hæld dej på og fordel det tyndt.
  • Læg evt. fyld på nu, mens overfladen stadig er våd.
  • Bag til gylden, vend og steg færdig.