Go Back

Lasagnette på camping (glutenfri og børnevenlig)

En børnevenlig livret lavet i Omnia-ovn – perfekt til camping. Kan laves fra bunden med glutenfri pasta og oksekød eller med en hurtig færdigpakke. Simpelt, lækkert og budgetvenligt
Ret Hovedret
Køkken Campingkøkken
Keyword børnevenlig, campingmad, glutenfri, glutenfri lasagnette, lasagnette, nem aftensmad
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 55 minutter
Servings 4 Personer
Author Fru Kreativ

Ingredienser

  • - 500 g hakket oksekød
  • - 1 løg hakket
  • - 2 fed hvidløg hakket
  • - 1 spsk tomatpuré kan udelades
  • - 1 flaske passata 700 g
  • - 1 bouillonterning
  • - 1 dl vand tilpas undervejs
  • - 1 tsk oregano
  • - 1 tsk timian
  • 1 Tsk Sød paprika
  • - ½-1 tsk chiliflager eller cayenne efter smag
  • - Salt og peber
  • - 250 g glutenfri pastaskruer
  • - 2 dl mælk
  • - 100 g revet ost

Sådan gør du

  • Svits løg og hvidløg i lidt olie på en pande.
  • Tilsæt hakket oksekød og brun det godt. Rør tomatpuré i og steg kort.
  • Tilsæt passata, bouillonterning, vand, oregano, timian , parka og chiliflager. Lad det simre 5–10 minutter.
  • Vend glutenfri pasta og mælk i saucen og rør det hele godt sammen.
  • Hæld blandingen i en smurt høj slip-let Omnia-form. Top med revet ost.
  • Bag i Omnia i ca. 35–45 minutter ved medium varme. Tilsæt evt. lidt ekstra væske undervejs, hvis pastaen suger meget.
  • Når osten er gylden og pastaen mør, er retten klar til servering.

Noter

– Kan også laves med en pakke Knorr Lasagnette og hakket oksekød.
– Perfekt campingmad for både børn og voksne.
– Dette er ikke reklame – vi er bare glade for vores Omnia-ovn.