En saftig og smagfuld Philly steak sandwich lavet på Cadac paellapande. Perfekt til camping, grill eller en nem aftensmad. Kombinationen af møre oksekødsstrimler, smeltet ost og stegte peberfrugter gør den helt uimodståelig.
Ret Hovedret
Køkken Amerikansk
Keyword Cadac paellapande,, campingmad, nem aftensmad, nem campingmad, Philly steak sandwich, sandwich på grill
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 15 minutterminutter
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Author Fru Kreativ
Equipment
1 Cadac paellapande eller anden panden gerne med låg
Ingredienser
500goksekød i strimlergerne ribeye eller flank steak
1stortløg
3peberfrugter i strimler
1pose revet god ost
4godesandwich boller
olie
salt og peber
evt. chili flager
Sådan gør du
Tænd din Cadac paellapande og varm den godt op.
Hæld olie på panden. Steg peberfrugter og løg ved middelhøj varme, til de bliver bløde og let karamelliserede. Tag grøntsagerne af panden og læg dem til side.
Skru op for varmen og steg kødet hurtigt, til det lige får stegeskorpe. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden.
Læg grøntsagerne tilbage på panden. Fordel kødet ovenpå og læg osteskiver over.
Læg låg på, så osten smelter helt ned i fyldet.
Flæk bollerne og lun dem kort, fx direkte på panden eller på grillen.
Fyld bollerne med det varme kød- og grøntfyld. Drys evt. lidt chiliflager over.
Noter
Brug gerne et blødt baguette eller hoagie roll for den bedste oplevelse.
Osten kan varieres efter smag. Prøv fx med mozzarella for en mildere version.
Retten er perfekt til camping, da den kun kræver én pande og kan laves hurtigt.