Go Back

Philly steak sandwich på Cadac paellapande

En saftig og smagfuld Philly steak sandwich lavet på Cadac paellapande. Perfekt til camping, grill eller en nem aftensmad. Kombinationen af møre oksekødsstrimler, smeltet ost og stegte peberfrugter gør den helt uimodståelig.
Ret Hovedret
Køkken Amerikansk
Keyword Cadac paellapande,, campingmad, nem aftensmad, nem campingmad, Philly steak sandwich, sandwich på grill
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Servings 4 personer
Author Fru Kreativ

Equipment

  • 1 Cadac paellapande eller anden panden gerne med låg

Ingredienser

  • 500 g oksekød i strimler gerne ribeye eller flank steak
  • 1 stort løg
  • 3 peberfrugter i strimler
  • 1 pose revet god ost
  • 4 gode sandwich boller
  • olie
  • salt og peber
  • evt. chili flager

Sådan gør du

  • Tænd din Cadac paellapande og varm den godt op.
  • Hæld olie på panden. Steg peberfrugter og løg ved middelhøj varme, til de bliver bløde og let karamelliserede. Tag grøntsagerne af panden og læg dem til side.
  • Skru op for varmen og steg kødet hurtigt, til det lige får stegeskorpe. Krydr med salt og peber. Tag kødet af panden.
  • Læg grøntsagerne tilbage på panden. Fordel kødet ovenpå og læg osteskiver over.
  • Læg låg på, så osten smelter helt ned i fyldet.
  • Flæk bollerne og lun dem kort, fx direkte på panden eller på grillen.
  • Fyld bollerne med det varme kød- og grøntfyld. Drys evt. lidt chiliflager over.

Noter

  • Brug gerne et blødt baguette eller hoagie roll for den bedste oplevelse.
  • Osten kan varieres efter smag. Prøv fx med mozzarella for en mildere version.
  • Retten er perfekt til camping, da den kun kræver én pande og kan laves hurtigt.