En lækker og enkel indisk inspireret ret, der er perfekt til campinglivet. Laves i én gryde på blus eller bål og kræver få ingredienser. Serveres med ris eller brød.
Ret Hovedret
Køkken campingmad, Indisk
Keyword campingmad, kylling, nem campingmad
Forb. tid 10 minutterminutter
Tilb. tid 25 minutterminutter
Servings 4Personer
Calories 420kcal
Author Fru Kreativ
Ingredienser
500gKylling
1Løgeller ½ tsk løgpulver
1fedHvidløg eller ½ tsk hvidløgspulver
2spskGaram masala
1tskPaprika
1KartonTomatpassataCa. 500 g
1dsKokosmælk
Sådan gør du
Hak løg og hvidløg, hvis du bruger friske.
Varm olie i en gryde eller pande.
Svits løg og hvidløg sammen med garam masala og paprika i et minut, til det dufter.
Tilsæt kyllinge stykkerne og brun dem let.
Hæld de hakkede tomater over og lad det simre i 10-12 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
Rør kokosmælk i og varm retten godt igennem
Smag til med salt og peber
Til servering
Forkogte ris i pose (fx Uncle Ben’s) eller naan/pitabrød
Noter
Lav en krydderiblanding hjemmefra i et lille glas (garam masala, paprika, lidt salt) for ekstra nem madlavning.Rester smager fantastisk kolde eller i en wrap næste dag.