Go Back

Chicken Garam Masala – campingvenlig opskrift

En lækker og enkel indisk inspireret ret, der er perfekt til campinglivet. Laves i én gryde på blus eller bål og kræver få ingredienser. Serveres med ris eller brød.
Ret Hovedret
Køkken campingmad, Indisk
Keyword campingmad, kylling, nem campingmad
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Servings 4 Personer
Calories 420kcal
Author Fru Kreativ

Ingredienser

  • 500 g Kylling
  • 1 Løg eller ½ tsk løgpulver
  • 1 fed Hvidløg eller ½ tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk Garam masala
  • 1 tsk Paprika
  • 1 Karton Tomatpassata Ca. 500 g
  • 1 ds Kokosmælk

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg, hvis du bruger friske.
  • Varm olie i en gryde eller pande.
  • Svits løg og hvidløg sammen med garam masala og paprika i et minut, til det dufter.
  • Tilsæt kyllinge stykkerne og brun dem let.
  • Hæld de hakkede tomater over og lad det simre i 10-12 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
  • Rør kokosmælk i og varm retten godt igennem
  • Smag til med salt og peber

Til servering

  • Forkogte ris i pose (fx Uncle Ben’s) eller naan/pitabrød

Noter

Lav en krydderiblanding hjemmefra i et lille glas (garam masala, paprika, lidt salt) for ekstra nem madlavning.
 
Rester smager fantastisk kolde eller i en wrap næste dag.